Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Sänd i Handboll Play

Handboll Play gör det möjligt för alla föreningar, lag och cuper att livesända och dela all spänning oavsett nivå samtidigt som supportrar, föräldrar och anhöriga kan ta del av allt innehåll via en gemensam plattform.

 

Livesänd handboll. På alla nivåer.

Via Handboll Play får alla handbollslag och handbollsföreningar möjligheten att styra sitt innehåll och skapa intäkter via egna kanaler samtidigt som matchstatistik kan tillgängliggöras i sändningarna automatiskt. En komplett sportplattform för all handboll på alla nivåer helt enkelt.


Vad behövs för att sända live?


1. En smartphone eller tablet

Det som behövs för att livesända en handbollsmatch finns redan i din ficka. Med hjälp av en smartphone eller tablet kan du idag göra en professionell sändning med grafik.

2. Stabil uppkoppling

För att undvika problem med dina sändningar är det viktigt att du har en bra uppkoppling. Vi rekommenderar en uppladdning på ca 10/mbit men om uppkopplingen är stabil kan lägre nivåer fungera också.

3. Solidsport Broadcast

Med hjälp av appen Solidsport Broadcast kan du göra en professionell sändning av din handbollsmatch och förutom att kontrollera scoreboard, klocka och annan grafik även skapa highlights direkt under sändningen.
Behöver du hjälp?

Är det något annat som ditt lag eller förening behöver hjälp med på Handboll Play? Då är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss

 

 

Publicerad: 2022-11-09

Senast uppdaterad: 2022-11-09

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!