Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Partnerskap & samarbeten

Handbollslandslaget/Svenska Handbollförbundet

Som partner till Svenska Handbollslandslaget/Svenska Handbollförbundet finns en unik möjlighet att associeras med ett av landets mest framgångsrika och folkkära landslag. Med en stark kommunikativ plattform har vi möjligheten att erbjuda företag skräddarsydda lösningar för maximal effekt oavsett om det gäller försäljning, exponering eller varumärkesbyggande.

Affärsmässiga samarbeten är viktiga för oss – därför erbjuder vi samarbetsmöjligheter med alla typer av företag, från det stora företaget som vill synas i internationella sammanhang till aktören med lokalt fokus i samband med landskamper. Vi bygger partnerskap på ett nära samarbete och har som ambition att ligga i framkant inom svensk idrott när det gäller givande sponsorsamarbeten.

Svenska Handbollslandslaget AB (SHLAB) är ett till 100 % ägt dotterbolag till Svenska Handbollförbundet. Bolagets har ett kommersiellt fokus med uppdrag att säkra kommersiell framgång genom utvecklade relationer med näringslivet och metodiskt mediaarbete, baserat på hållbara värderingar och god handbollstradition. Bolaget arbetar strategiskt långsiktigt och operativt med tydliga fokusområden.

Läs mer om oss och våra partners Länk till annan webbplats.

Handbollsligan, damer

På planen är kampen stenhård och vändningarna blixtsnabba. Det finns inte en spelare som viker en tum i en närkamp. Och i kontrasterna sitter det riktigt fina. Som att det helt saknas primadonnor och fördröjande tjafs. Och att vi alltid tackar varandra efter match. Allt det är handboll.

Men handboll är också så oändligt mycket mer än så. Större än det avgörande matchögonblicket. Handboll är eldsjälarna, publiken och framtidens stjärnskott. Handboll är målmedveten träning en tidig söndag morgon. Handboll är hårt slit och att aldrig någonsin ge upp. Handboll är en livsstil.

Från och med säsongen 2023/2024 bytte SHE (Svensk HandbollsElit, tidigare Elitserien) namn till Handbollsligan.

Läs mer om oss och våra partners Länk till annan webbplats.

Handbollsligan

I Handbollsligan gör Sveriges bästa handbollslag upp om vem som blir nationens mästare.

Vi erbjuder en trygg, rättvis och stark arena som ger oförglömliga handbollupplevelser. Vi brinner för att öka attraktionen till svensk topphandboll för att fler ska uppleva vår närhet, snabbhet, kämparanda och kärlek. Vår vision är att bli en handbollsliga i världsklass.

För att nå dit behåller vi våra ideella rötter och är professionella, samt bygger vidare vår tradition som folkets sport. Vi är inbjudande, för alla. Vi älskar sporten oavsett vilket lag vårt hjärta slår för. Grundbulten är vår kärlek till handbollen. Idag, i morgon och för alltid.

Handbollsligan – spela hårt, älska alla.

Läs mer om oss och våra partners Länk till annan webbplats.

Publicerad: 2022-10-26

Senast uppdaterad: 2024-01-31

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!