Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

HANDBOLL FITNESS

Motionshandboll ska vara en självklar del i en handbollsförening. Det ska vara enkelt för föreningen att erbjuda en träningsmiljö för den som vill träna med handbollen i centrum utan att förbinda sig till något matchspel.

För deltagaren ska det vara välkomnande att komma till ett gruppträningspass där gemenskap, lira boll och svettas är i fokus. Handboll Fitness är ett enkelt och komplett träningskoncept för alla i alla åldrar och på alla nivåer.

Tillsammans skapar vi handboll för alla hela livet.

OM HANDBOLL FITNESS

Knapp Serier och resultat

STARTA UPP HANDBOLL FITNESS I FÖRENINGEN

Knapp Serier och resultat

HANDBOLL FÖR ALLA HELA LIVET

Handboll Fitness är ett paketerat träningskoncept för föreningar som vill utveckla sin motionsidrott och bredda sin målgrupp.

Enkelt & lustfyllt

Föreningen kan med enkelhet erbjuda målgruppen ett lustfyllt och kravlöst sätt att utöva handboll. Träningen anpassas efter målgruppen och till föreningens förutsättningar.

Paketerat & flexibelt

Med tydligt beskrivna övningar och en enkel struktur på träningspasset blir träningen allsidig och lätt att genomföra både för deltagare och ledare.

PULS, POWER OCH PLAY

Handboll Fitness bygger på idrottspecifika övningar. Upp med pulsen, stärk kroppen och spela, spela, spela. Effektivt och genialiskt!

Puls

Börja passet med uppvärmning och gör kroppen redo för träning.

Power

Styrketräning anpassad till idrotten med fokus på att stärka och stabilisera kroppen.

Play

Dags för spel! Spelmoment på mindre yta där alla kan vara med. Lek går före allvar!

NYHETER

HÄR KAN DU DELTA

Sport Fitness, där Handboll Fitness ingår, är ett samverkansprojekt mellan Svenska Handbollförbundet, Handbollförbundet Syd, Skånes Ishockeyförbund, Skånes Innebandyförbund och RF-SISU Skåne med delfinansiering från Framåtfonden.

Kontakta vår projektledare Camilla Rohlén >>