Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Handboll NU - dagens webbinarie

Att bygga mental styrka - Handbollförbundet Norr bjuder in till ett webbinarie om mental styrka och hur man bygger en mästare inom sport eller yrkesliv. Här får du Stigs Wiklunds bästa mentala cochtips, tips som skapat enorma resultat för några av Sveriges främsta idottare genom tiderna. Webbinariet kan ses av alla, exempelvis spelare, ledare och föreningverksamma.

Bilden: Skidåkaren Frida Karlsson tillsammans med Stig Wiklund.

Stig Wiklund har under drygt 30 års tid arbetat som mental coach och föreläsare. Han har hjälp bland andra skidåkarna Frida Karlsson, Johan Olsson, Anna Olsson och Britta Johansson Norgren och skidskytten Helena Ekholm till VM- och OS-medaljer. Stig arbetar även med idrottspersoner inom andra sporter samt chefer och politiker.

20 september 19:00-20:00

Webbinariet sänds över Teams. Observera att föranmälan krävs.


 

Fler webbinarier under Handboll NU


Mental styrka, bli en bättre idrottsförälder, handbollens fysik och tips till föreningar är några av de webbinarier vi sänder under Handboll NU. Ta chansen att lära dig mer när svensk handbolls fem distriktsförbund bjuder in till varsitt webbinarium. Delta på ett, flera eller alla!

Kalender
18 september - Kom igång med Cleverservice i föreningen
19 september - Handbollens fysik
20 september - Att bygga mental styrka
21 september - Idrottsföräldern – närvarande men inte styrande
22 september - Att starta Hand the Ball i föreningen

Läs mer om webbinarierna

 

 

Publicerad: 2023-09-20

Senast uppdaterad: 2023-09-20

Författare: Therese Bringefors

Intressant? Dela gärna!