Gå till innehåll

HANDBOLL VÄST

HANDBOLL VÄST

Nyheter

 • Platser kvar på Tränarutbildning 3 och Tränarutbildning 4

  Går du och funderar på att ta nästa nivå på tränarstegen? Under våren erbjuder vi Tränarutbildning 3 i Göteborg och Tränarutbildning 4 i Skövde. Välkommen med din anmälan!
 • Gruppindelningar USM steg 4 för F16, P16 och P18

  Under mars månad kommer USM steg 4 avgöras i de olika åldersklasserna. I U16 och U18-klasserna är 20 lag kvalificerade till steg 4 och de spelar om åtta platser till finalspelet i Uppsala i slutet av april.
 • Anmälan till tema 5 öppen för spelare födda 2009

  Nu är anmälan öppen till Tema 5 i Spelarutbildning 2.0 för spelare födda 2009. Upplägget är i form av en längre träning! Alla spelare som vill är välkomna att vara med på denna utbildning. F09 har Tema 5 på lördagen den 2/3 och P09 har det på söndagen 3/3.
 • Towa 30 år på kansliet

  Igår 8 februari, fast för 30 år sedan, började Towa Almqvist på dåvarande Göteborgs Handbollförbunds kansli. Igår 8 februari 2024 firade vi vår fantastiska Towa och hennes 30 år hittills.
 • Eva har aldrig ångrat att hon började engagera sig i förbundet

  "Minns att jag blev väldigt hedrad när jag fick frågan om att vara med i PR- och Mediakommittén och jag har aldrig ångrat att jag började engagera mig i förbundet. Funderade väl till en början vad jag kunde tillföra, men hade aldrig en tanke på att tacka nej."
 • Kallelse till årsmöte 23 mars i Partille Arena

  Lördagen den 23 mars kommer Handbollförbundet Västs årsmöte vara i Partille Arena, kl.13.00. I samband med årsmötet kommer Handbollsligamatchen mellan IK Sävehof - IFK Kristianstad spelas. Deltagande i årsmötet kan även ske digitalt. Alla som ska delta ska anmäla sig via anmälningslänk.
 • Fem lag från Handboll Väst vidare till USM steg 4 för P18

  I helgen avgjordes steg 3 i P18-klassen som spelades i tio fyrlagsgrupper. De två främsta lagen i varje grupp kvalificerade sig till steg 4.
 • Anmälan öppen för TU1, TU3 och TU4 för våren 2024

  Oavsett om det är dags för din första tränarutbildning inom handbollen eller om det är dags för dig att ta nästa steg, så erbjuder vi ett antal utbildningar på olika nivåer under våren.
 • Ordförande Mattias reflekterar kring EM, utbildning och coachning

  I månadens krönika från vår ordförande Mattias Nord reflekterar han kring hur det svenska laget agerade i EM kring energinivå, ledarskap och den psykologiska prestationsmiljön. Han diskuterar även utbildning och utveckling samt nämner vårt stundande årsmöte.
 • Årsmöte 23 mars - save the date

  Lördagen den 23 mars kommer Handbollförbundet Västs årsmöte vara i Partille Arena. Officiell kallelse kommer senast en månad innan.
 • Vi har passerat 1000 ledare som gått Tränarutbildning 1

  Tränarutbildning 1 riktar sig till ledare som tränar eller som ska börja träna barn mellan 6-10 år. Sedan tränarutbildningarna gjordes om inför säsongen 2021-2022 har drygt 1000 ledare inom Handbollförbundet Väst blivit behöriga barnhandbollstränare.

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration