Gå till innehåll

HANDBOLL NORR

HANDBOLL NORR

Distriktslagsverksamhet (D)

Att delta på Sverigecupen är en del av distriktslagsverksamheten. Att delta i distrikslagsverksamhet är individuellt deltagande där fokuset är utbildning utifrån SHF:s spelarutbildning 2.0. Alla handbollsspelare som anmäler sig har olika slutmål. Vare sig du endast vill delta i spelarutbildningen eller även i distriktslagsverksamheten är helt upp till dig som handbollsspelare.

Vad är skillnaden på Spelarutbildning och Distriktslagsverksamhet?
Spelarutbildningen är en öppen utbildning där alla handbollsspelare för den aktuella årskullen och det är fritt att anmäla sitt deltagande. Alla är välkommen att delta utifrån sina egna förutsättningar.

I distriktslagsverksamheten är alla spelare i den aktuella årskullen välkommen att anmäla sig till. Under denna verksamhet sker en uttagning av spelare som kommer representera HF Norr i Sverigecupen.

Sverigecupen
Till Sverigecupen kommer distriktslag som representerar HF Norr delta. Hur många lag kan variera år till år utifrån hur stor årskull som är intresserad. Sverigecupen ligger i grund för kommande rekrytering till SHF:s första Riksläger och Regionsläger. Vi utbildar utifrån Svensk Handbolls spelarutbildning hela vägen fram till distriktslaget.Publicerad: 2023-03-14

Senast uppdaterad: 2023-03-14

Författare: Fanny Muhitdinova

Intressant? Dela gärna!