Gå till innehåll

Svensk Handboll

Svensk Handboll

Handboll NU 13-22 september 2024

Svensk handbolls gemensamma stora satsning för att lyfta handbollen i hela Sverige!


Under Handboll NU visar vi inom svensk handboll tillsammans upp vår sport - i stort som smått, över hela landet.

Svenska Handbollförbundet, distriktsförbunden och landets föreningar fyller tillsammans perioden med handbollsglädje för alla på olika sätt. Det är också en kick-off på säsongen och en fortsättning på återstarten av handbollen efter pandemin.

Vill din förening vara med på något sätt ska du kontakta ditt distrikt och om ni redan har planerat aktiviteter vill vi gärna att du meddelar ditt distrikt som sammanställer alla lokala aktiviteter. Här hittar du som är föreningsverksam tips på aktiviteter som kan genomföras under Handboll NU.

Handbollens dag 21/9

Lördagen den 21 september firar vi handbollens dag.

Handbollens dag är svensk handbolls egna dag då hela Sverige fylls med olika handbollsaktiviteter från norr till söder, öst till väst. Det är en dag då det finns möjlighet att synliggöra och uppmärksamma föreningen.

Hur firar din förening?

handbollens dag

Aktiviteter

Här hittar du aktiviteter som genomförs under Handboll NU i ditt distrikt och av din lokala förening.

Ta chansen att lära dig mer när svensk handbolls fem distriktsförbund bjuder in till webbinarium under Handboll NU. Delta på ett, flera eller alla!

Kalender
Fylls på efterhand.

NYHETER OM HANDBOLL NU

Under Handboll NU utmanar vi dig i olika handbollsutmaningar.

Har du genomfört alla eller missat någon?

Anta en utmaning när som helst under året och utmana någon du med!

Tagga med #handbollsutmaningen och #handbollnu.

SOCIALA MEDIER


Dela och låt andra ta del av de aktiviteter ni i föreningen arrangerar eller som du deltar i. Glöm inte att tagga med #handbollnu och @handbollnu.


Vi uppmuntrar också föreningar att skicka in texter, reportage, bilder och videos till oss så att vi kan dela just era aktiviteter och evenemang på våra plattformar (Svenska Handbollförbundets och distriktförbundens) Mejla material till oss på handbollnu@handboll.rf.se.


GRAFISKT MATERIAL


I vårt arkiv hittar du grafiskt material som föreningen kan använda i sin marknadsföring och kommunikation inför, under och efter Handboll NU.